Thursday, May 11, 2017

Νεανικό πρόσωπο με υαλουρονικό οξύ

Το υαλουρονικό οξύ είναι γλυκοζαμινογλυκάνη. Πρόκειται για ένα φυσικό συστατικό, υπεύθυνο για την ενυδάτωση και τον όγκο του δέρματος. Με την πάροδο των χρόνων, η φυσική παραγωγή υαλουρονικού οξέος, μειώνεται με αποτέλεσμα το σχηματισμό ρυτίδων και τη μείωση του όγκου των ζυγωματικών και των χειλιών. Έτσι με την έλλειψή του, από φρέσκο, λαμπερό και ενυδατωμένο, το δέρμα γίνεται αφυδατωμένο και θαμπό . Το αποτέλεσμα είναι η όψη κουρασμένου και θλιμμένου προσώπου. 

Το ενέσιμο Υαλουρονικό, είναι η πιο ασφαλής και ανώδυνη θεραπεία αποκατάστασης των ρυτίδων, που εξασφαλίζει ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα. Πρακτικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού στο πρόσωπο για να γεμίσουμε ρυτίδες και να δώσουμε όγκο. 

Το αποτέλεσμα είναι άμεσο και η διάρκειά του κυμαίνεται από 6 έως 12 μήνες. Μετά την εφαρμογή ίσως είναι χρήσιμο το gel Άρνικας για την αντιμετώπιση εκχυμώσεων (μελανιές). Κάποιες φορές μπορεί να δημιουργηθεί οίδημα στην περιοχή για ένα 24ωρο , συνηθέστερα όταν η έγχυση γίνεται στα χείλη.

Σημαντικό ρόλο για την εξασφάλιση καλού αποτελέσματος και την αποφυγή παρενεργειών είναι να χρησιμοποιείται Υαλουρονικό οξύ από αξιόπιστες εταιρείες και να γίνεται η εφαρμογή από εκπαιδευμένο γιατρό. Πέρα από την γνώση της τεχνικής , φυσικά παίζει ρόλο και η αισθητικού του γιατρού.

Το Υαλουρονικό οξύ χρησιμοποιείται και ως υλικό μεσοθεραπείας. Μπορεί τέλος, να συνδυαστεί με άλλα υλικά , τεχνικές και μηχανήματα.

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ-ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ

No comments:

Post a Comment

Videos