Friday, December 16, 2016

Lifting με Νήματα PDO: Ναι ή Όχι


Κανείς δεν μπορεί να γλιτώσει από την επίδραση του χρόνου στο σώμα αλλά και στο πρόσωπό μας, με τα σημάδια της χαλάρωσης κάποια στιγμή να γίνονται ορατά.Το χρονικό διάστημα αυτό διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο. Οι περισσότεροι στρέφονται σε διάφορες επίλογες για να αντιμετωπίσουν αυτή την κατάσταση, όπως το επεμβατικό lifting. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και ευδιάκριτα, όμως το υψηλό κόστος αλλά και ότι χρειάζεται μεγάλος χρόνος αποθεραπείας κάνει αυτή την επιλογή λιγότερο δημοφιλή.


Έχουν βρεθεί αρκετές μη επεμβατικές μέθοδοι (peeling, ενέσιμα εμφυτεύματα), που όμως δεν προσφέρουν ιδιαίτερα αποτελέσματα όσον αφορά την χαλάρωση, κυρίως βοηθούν στην βελτίωση της υφής του δέρματος.Όπως και το υαλουρονικό οξύ που ουσιαστικά γεμίζει το δέρμα έτσι ώστε να δείχνει πιο νεανικό και πιο λαμπερό.

H χρήση νημάτων για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης είναι μια τεχνική που προϋπάρχει εδώ και πολύ καιρό στην αισθητική δερματολογία. Σε αντίθεση με τα παλιά νήματα που δημιουργούσαν προβλήματα και τα αποτελέσματα δεν ήταν και τόσο αισθητά.Τα νέα απορροφήσιμα νήματα από υλικό PDO δεν δημιουργούν κανένα πρόβλημα, αφού το υλικό που είναι φτιαγμένα είναι ακριβώς ίδιο με αυτό που έχουν τα ράμματα που κάνουμε στο χειρουργείο.

Τα νήματα PDO πλέον μπορούν να γίνουν πολύ εύκολα και χωρίς ή ελάχιστο πόνο χωρίς καν τοπική αναισθησία, μόνο με την χρήση μιας αναισθητικής κρέμας στο δέρμα του προσώπου. Η θεραπεία αυτή γίνεται τοποθετώντας πολλά νήματα γύρω από το πρόσωπο και δημιουργούμε ένα υποστηρικτικό πλέγμα που ανορθώνει και υποστηρίζει τους ιστούς, αντιμετωπίζοντας έτσι τη χαλάρωση. Δεν αντικαθιστούν το χειρουργικό lifting παρόλα αυτά όμως αποτελούν μια πολύ καλή εναλλακτική για τα άτομα που δεν θέλουν να υποβληθούν σε μια χειρουργική επέμβαση.

ΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ LIFTING ΜΕ ΝΗΜΑΤΑ PDO;
Μετά την ηλικία των 30 ετών.
Μετά από απότομη απώλεια βάρους.
Μετά από εγκυμοσύνη.
Σε περιπτώσεις μικρής ή μεγάλης χαλάρωσης.
Σε φωτογηρασμένα δέρματα.


ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ LIFT PDO
Σύντομος χρόνος θεραπείας (20-30').
Άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες.
Ασφαλές και αναστρέψιμο αποτέλεσμα.
Συνεχής βελτίωση του αποτελέσματος έως και 3 μήνες.
Ελάχιστος πόνος.
Δεν παρατηρούνται επιπλοκές.
Γίνεται λοιπόν κατανοητό γιατί αυτή η θεραπεία προτιμάται από τόσους ανθρώπους σε σχέση με άλλες. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί άφοβα σε συνδυασμό με άλλες θεραπείες μη επεμβατικές, όπως το botox ή το peeling χωρίς καμία παρενέργεια.

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ-ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ

No comments:

Post a Comment

Videos