Friday, December 9, 2016

Αναιμακτη Χειρουργικη

Ένα πλεονέκτημα της αναίμακτης χειρουργικής είναι ότι προάγει την ποιοτικότερη νοσηλεία. “Η επιδεξιότητα του χειρουργού αποτελεί τον πιο σπουδαίο παράγοντα για την αποφυγή της απώλειας αίματος“, λέει ο Δρ. Μπέντζαμιν Τζ. Ράιχσταϊν, διευθυντής μιας χειρουργικής κλινικής στο Κλίβελαντ του Οχάιο. 

Ένα νοτιοαφρικανικό νομικό περιοδικό αναφέρει ότι σε ορισμένες περιπτώσεις οι αναίμακτες επεμβάσεις χωρίς τη χρήση αίματος μπορεί να είναι “ταχύτερες, καθαρότερες και λιγότερο δαπανηρές“, και προσθέτει: “Αναμφίβολα, η μετεγχειρητική θεραπεία σε πολλές περιπτώσεις έχει αποδειχτεί φτηνότερη και λιγότερο χρονοβόρα“. Αυτοί είναι μόνο λίγοι από τους λόγους για τους οποίους περίπου 180 νοσοκομεία σε όλον τον κόσμο έχουν τώρα ειδικά προγράμματα αναίμακτης ιατρικής και χειρουργικής.

 Τα πλεονεκτήματα είναι πολλά και ο χώρος μας ασχολείται με την αναίμακτη Χειρουργική και Γυναικολογία και την αντιμετώπιση περιστατικών περισσότερο από τριάντα (30) χρόνια. Υπάρχει τεράστια πείρα στις αναίμακτες επεμβάσεις και πάρα πολλά περιστατικά στο ενεργητικό μας. 

Έχουμε συνεργαστεί πολλές φορές με τις αρμόδιες Επιτροπές για Νοσοκομεία που βοηθούν το έργο μας πολύ και έχουμε συνεχή επικοινωνία. Η αναίμακτη Χειρουργική είναι μια ξεχωριστή ειδικότητα της Ιατρικής και δεν πρέπει να την υποτιμούμε ή να την παίρνουμε ελαφρά, αλλά να προβλέπουμε, ώστε να ωφελούμεθα στο τέλος.

ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ
Master Ομοιοπαθητικής
Επιστημονικός συνεργάτης “ΓΑΙΑ“, “ΙΑΣΩ“, “ΜΗΤΕΡΑ“, “ΡΕΑ“, “ΛΗΤΩ"

No comments:

Post a Comment

Videos