Wednesday, October 26, 2016

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ


Συνδυάζει την πιο εξελιγμένη μορφή ηλεκτροθεραπείας με τεχνικές λεμφικής παροχέτευσης και διέγερσης ειδικών σημείων στο πρόσωπο. Ασφαλής και ανώδυνη θεραπεία προσώπου με εκπληκτικά αποτελέσματα.


Η χρήση της ηλεκτροθεραπείας στο πρόσωπο ξεκίνησε σαν ιατρική εφαρμογή σε περιπτώσεις πάρεσης και ατροφίας των μυών. Με τη μελέτη των αποτελεσμάτων και την ανάπτυξη των τεχνικών και της τεχνολογίας, σήμερα, η εφαρμογή της ηλεκτροθεραπείας αποτελεί την καλύτερη δυνατή, μη επεμβατική επιλογή, εναλλακτική των εγχειρήσεων και τη χρήση χημικών ενέσεων, για την αναζωογόνηση της επιδερμίδας του προσώπου, η οποία κατατάσσεται στη φυσική θεραπεία.
Γιατί το πρόσωπο μας αλλάζει;
Ο χρόνος επιδρά στην ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα των μαλακών ιστών, όχι μόνο στο πρόσωπο αλλά και σε όλο το σώμα. 

Η εφαρμογή της ηλεκτροθεραπείας έχει σαν αποτέλεσμα την τόνωση των μυϊκών ομάδων του προσώπου μέσω των συσπάσεων που προκαλεί. Φανταστείτε τη διαφορά μεταξύ ενός γυμνασμένου σώματος και ενός αγύμναστου. Έτσι και οι μυς του προσώπου με τον καιρό ατροφούν και χαλαρώνουν. Η ηλεκτροθεραπεία δυναμώνει τις μυϊκές ομάδες και επαναφέρει τη σφριγηλότητα του προσώπου, όχι απλά επιδερμικά, αλλά μέσα από την τόνωση των μυών.

Οι ρυτίδες έκφρασης συνδέονται με την καθημερινή σωματική και ψυχολογική κατάσταση και όχι μόνο με τη φθορά του χρόνου. Στρες και άλγη καθρεφτίζονται με λεπτομέρεια στο πρόσωπο.

Με την εφαρμογή της κατάλληλης κυματομορφής σε ειδικά σημεία του προσώπου τα αντανακλαστικά σημεία χαλαρώνουν  με αποτέλεσμα την αίσθηση ανακούφισης, και αυτό φαίνεται σε ολόκληρο το μυϊκό τόνο του προσώπου. 

Η υγεία του δέρματος έχει να κάνει με την καλή αιματική κυκλοφορία και τη φυσιολογική ροή της λέμφου για την αποτοξίνωση και τη θρέψη του δέρματος. 

Το ρεύμα διεγείρει το νευρικό σύστημα και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου. Με αυτό τον τρόπο ενισχύεται η θρέψη των κυττάρων της επιδερμίδας και η αποτοξίνωσή τους, καθώς απομακρύνονται πιο εύκολα οι άχρηστες ουσίες και αντιμετωπίζονται οι φλεγμονές. Βαθύτερη θρέψη της επιδερμίδας σημαίνει αυξημένη παραγωγή κολλαγόνου, το οποίο χρησιμοποιεί το σώμα για να επιδιορθώσει τις βλάβες του δέρματος. 
Στην καλύτερη θρέψη της επιδερμίδας συνεισφέρουμε και πάλι με την ηλεκτροθεραπεία, μέσω της ιοντοφόρεσης. Όλα τα απαραίτητα συστατικά που χρειάζονται τα κύτταρα για την αναγέννησή τους, όπως κολλαγόνο, υαλουρονικό, ιχνοστοιχεία και βιταμίνες μπορούμε μέσω του ρεύματος να τα εισχωρήσουμε σε βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας από την απλή επάλειψη μίας κρέμας που διαθέτει όλα αυτά τα στοιχεία. 

Σε αντίθεση με άλλες μεθόδους, η θεραπεία εφαρμόζεται σε ολόκληρο το πρόσωπο και την περιοχή του λαιμού, και όχι μόνο σε συγκεκριμένες ζώνες του προσώπου. Τα αποτελέσματα ενισχύουν το σύνολο των χαρακτηριστικών με φυσικό τρόπο και το όμορφο αποτέλεσμα έρχεται εκ των έσω.

Η Κα Λουκογιαννάκη είναι απόφοιτη της σχολής Φυσιοθεραπείας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Αθήνας με μετεκπαίδευση στο Λονδίνο. Από το 2011 λειτουργεί το πρότυπο κέντρο φυσικοθεραπείας Human Kinetics στο Μαρούσι. 

No comments:

Post a Comment

Videos